hits
Flytter til Vegas!

 • 26.09.2014 kl.18:54


  • Innkjøpene dag 1: Kjole BEBE xs // Shampoo & Balsam Joico // Bikini, truser, iPhone deksel, genser Victorias secret // Birthday girl Claries


    Dag 2: To jakker til Chanel // adopt som vi kan bruke i US // Kosevest fra Forever 21 // DUO vippelim (det beste livet du noen gang kan bruke) Smashbox primer SEPHORA//

   Det er så mye jeg må fortelle at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal si.. Men langt om lenge men lengere enn langt så fant jeg ut i går at jeg hadde bestilt hjemtur biletten min til tirsdag og ikke søndag som jeg trodde hele tiden? Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne ha klart å sett på biletten så mange ganger utenom å ha sett at jeg faktisk hadde bestilt biletter for en hel uke. Nå har jeg kun 500 kr igjen resten av turen og jeg skal jo sjekke ut av hotellet 11.00 på søndag og jentene drar også hjem til Norge  på søndag, selv om guttene blir igjen så aner jeg virkelig ikke hva jeg skal nå jeg altså, får vell bare flytte hit imens for å tjene litt mer penger.

   Jeg hadde jo lyst til å kjøre til LA for å se Hollywood skiltet og egentlig fått opplevd den kjøreuren fra Vegas til LA, og tatt helikoptertur over Grand Canyon men selvfølgelig så skulle jeg bruke opp alt jeg hadde av penger på en dag. Det blir jo til at man shopper veldig unødvendige ting, hvertfall hvis man har drukket litt først, det fikk jo alle med seg når jeg var i Miami FL. Men vi har faktisk fått opplevd så utrolig mye på disse dagene vi har vært her, gått opp og ned THE STRIP så utrolig mange ganger, spist alt av hva som går ann å spise,  vi har til og med vært på det lokale utestedet her nede, der kun de lokale og de som eide de største utestedene i Vegas holdt til, så vi minglet med mange av de som var der. Vi har blitt kjent med utrolig mange mens vi har vært her, så man skal ikke si noe på at vi ikke er sosiale. I går tok vi bussen (fant ut at vi måtte være litt mer økonomiske enn hva vi faktisk var i begynnelsen) så bussen var stappfull og alle spurte oss om alt mellom himmel og jord og vi skravlet i vei, helt til vi skulle gå av bussen som stoppet utenfor hotellet vårt ropte alle som var på bussen og den ene etter den andre heiv seg over den andre for å vinke og ønske oss lykke til videre på turen vår. Ha ha Amerikanerne er så søte her nede, veldig typisk at jeg som snapper alt mellom himmel og jord faktisk ikke snappet det øyeblikket der.

    

   Også i går når vi var på vei hjem, så detter det en jente om på gata helt sykt, så plutselig så går øynene helt bakover eller hvordan jeg skal få forklart det, også ligger hun helt stille, så jeg går forsiktig mot henne for ingen går bort og jeg var usikker på om hun var en narkoman som fikk et annfall og døde for det annsiktet der var helt sykt å se på, (ville jo ikke bli drept hvis det var en narkoman) men så får jeg med meg at hun har shopping poser i hånden sin så jeg prøver å få kontakt med henne og det strømmer på folk som skal hjelpe og typen som var på andre siden av gata kommer løpende.. også reiser denne jenta seg opp og spørr meg om hva som skjedde, for hun viste ikke hva som hadde skjedd, også blir hun skikkelig svimmel igjen og blir tatt imot av de andre som var rundt der. Så vi ringer til ambulansen og folk kommer med både drikke, håndklær med kaldt vann og hjelper skikkelig til. Så shoutout til folkene her nede der alle stod på for å hjelpe en person.

   Jeg får jo ikke det annsiktet og de øynene ut av hodet mitt, for etter alle de skrekkfilmene jeg har sett på, så var det akkurat som om hun var med i Exorcisten at en demon kom inn i kroppen hennes.. Så jeg har vært litt skremt etter den episoden, men jeg håper virkelig ikke at det var det og at alt går bra med henne nå J

    

   I dag spiste vi forkost på en veldig American restsurant som men alltid ser på filmer der vi bestilte egg-omelett og pannekaker, vet ikke hvorfor vi bestiller så mye hver eneste gang for vi klarer aldri å spise opp og de har jo de største porsjonene i historien her nede også. Men det var faktisk noe av det beste jeg noen gang har smakt! De andre jentene dro rett til et kjøpesenter etter vi hadde spist, men jeg ble igjen her for å få blogget litt og fått fikset på alt det jeg ikke har rukket mens jeg har vært her. Også har jeg ikke penger haha.

   Men i dag blir en veldig lang dag, for vi skal jo feire bursdagen til Marius i dag, så det blir dagsfylla ved poolen, så skal vi ut å spise, gå opp på det største tårnet her nede og se utover utsikten og så ut på byen igjen.

   Jeg tror jeg har lagt på meg en del her nede, med bare fyll og amerikansk mat #stappmett2014

   Nå vorser jeg litt på rommet mens jeg blogger for å få kommet i gang, klokken er jo allerede 09.15 ha ha! 

    

    

   Hva har du gjort disse dagene? Har du vært i Vegas før? Eller dratt på en spontantur til US før? 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Moralens vokter

   27.09.2014 kl.17:53

   "Jeg går forsiktig mot henne for ingen går bort og jeg var usikker på om hun var en narkoman som fikk et annfall og døde for det annsiktet der var helt sykt å se på, (ville jo ikke bli drept hvis det var en narkoman)..."

   Vær så snill - ta et skikkelig oppgjør med deg selv. Å være narkoman er ikke synonymt med å være et dårlig menneske, heller motsatt.

   Stian

   29.09.2014 kl.23:57

   Du hadde lett vunnet den bikini contesten

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem