hits
Let's colour the

 • 17.09.2014 kl.17:52

  • Vintage Olajakke // Jeffrey Campell sko// sassymanii belte // VeraModa shorts // Vintage shorte// Gina Tricot veske// Spania smykke // Sheinside solbriller

   Jeg fikk en mail om jeg kunne være med på en konkurranse for L'Orèal Paris, der temaet var colour. Jeg elsker jo farger, så jeg tenkte jeg kunne være med på denne kunkurransen. Alle vet jo at høsten kan bli litt grå og kjedelig, men det trenger den ikke være. Finn frem de fargerike klærene eller de fargerike detaljene dine og sett det sammen med de litt "kjedelige" klærene og få en fargerik høst. Når du går ute i skogen vil du se utrolig mange farger, blader som faller, grønngule trær, sopper som står igjen og lager farge på de kjedelige bakkene.

   Hvis du ikke har noe ferske farger som passer til antrekket kan du alltids legge på en annen farge på leppene enn hva du vanligvis bruker, en annen rouge farge i kinnene, endre håret ditt annerledes enn hva du pleier. Så vil du få en friskere look som vil gjøre hverdagen din bedre og friskere. Ikke la de stressfulle dagene komme i veien for at du skal føle deg fin på enten skolen, jobb, trening, butikken eller hvor du skal. Våg å prøv noe nytt, våg og gå ut av komfortsonen din og finn din egen stil, ikke den hverdagse kjedelige "stilen" der du gjemmer deg under de kjedelige sorte klærene dine som får både deg og alle de andre rundt deg til å bli deprimert av. Farger vil få deg til å føle deg som en ny person.

   For å stemme på meg kan du gå inn HER

   Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

    

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Victoria Wisløff

   17.09.2014 kl.18:16

   Kos deg resten av kvelden :)

   kariannevilde

   17.09.2014 kl.18:18

   Victoria Wisløff: takk :) du også!

   19.09.2014 kl.00:55

   Har du ikke fått lagt fra deg jeffrey campbell skoene enda ... Hehe

   Elvis

   19.09.2014 kl.12:43

   Må si at byen passer bra til antrekket, Drammen. Her er det ikke vanskelig å se hvor jenta kommer i fra :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem