hits
Hvilken verden lever vi i?

 • 12.09.2014 kl.17:13  •  

   ADVARER MOT STERKE BILDER/VIDEOER!! 

    

   Det er helt forferdelig å se på dette her? Hvem kan gjøre noe sånt mot et dyr? De har et hjerte, følelser, nese, ører, munn, et liv akkurat slik som oss! De kan føle smerte akkurat på samme måte som både deg og meg.. Se video HER

   Jeg kan også huske en video fra da jeg var yngre som jeg faktisk fortsatt har mareritt fra der en jente kaster ut små hundevalper ut i elven!! Du kan se vidoen HER mitt spørsmål er hvorfor? Og etter jeg så denne videoen HER klarte jeg aldri å gå i høye heler rundt Chanel, TENK at noen kan sette torturere noen slik som dette!?


    

   Det er mye vi ikke tenker over som faktisk er med å påvire dyremisshandling , som da vi var 4 venneparr i Thailand og dro i en dyrepark i Koh Samui, så var det ingen av oss som tenkte over at disse dyrene ikke hadde det bra.. Jeg har jo sett på mange dyreprogram der de dyrene blir behandlet med respekt og kjærlighet. De ble jo så glad når de fikk banan av oss, så vi fortsatte med å ta bilder og ha det gøy... Samme med tigeren vi tok bilder med, vi tenkte de stod i bånd for at det skulle være en trygghet for oss? Men det er slik de står dag inn og dag ut. Vår glede er dems lidelse. Alle kan gjøre en feil som dette som de ikke mener noe vondt med og ville heller aldri gjort det hvis de faktisk visste hva de gjorde mot dyrene, men det er ingen skam å snu. Alle kan gjøre feil så lenge de er villige til å rette det opp igjen for dyrene! Sette en stopper for alle de ufattelig stygge menneskene som dreper og torturerer uskyldige dyr!    

   Når disse bildene ble tatt trodde vi faktisk at dyrene hadde det bra der de var, og vi syntes det var kjempe koselig å få hilse på alle disse dyrene. Ikke at vi fakisk "støttet" dyremisshandling ved å kjøpe biletter dit :(


   Du tenker kanskje at du ikke bryr deg kanskje fordi det er så mange andre som bryr seg og det ikke har noe å si om lille deg plutselig starter? Jo det er faktisk det, for hver person som begynner å tenke på hva som skjer rundt seg, jo bedre vil det bli! Hvert eneste menneskes valg om å hjelpe dyr hjelper, så om det bare skulle hjulpet en liten hund så må du faktisk tenke at ditt valg reddet et liv, ett verdifullt liv ble reddet fra å ligge timesvis/dagesvis i hendene til de som torturerer!

   Jeg tenkte det samme når det gjaldt forsøpling ut av vinduet når man kjører bil, jeg var ekstrem på det før det skal jeg faktisk innrømme. Jeg kastet alt ut av vinduet for i mine tanker så hjalp det ikke hele Norge/verden at jeg stoppet med det? Men det er jo akkurat det som er greia, er at nesten alle tenker slik! For alle tenker på hva alle andre gjør, men hvis folk begynner å tenke på sine egene handlinger og tenker på at hver minste ting de gjør possitivt vil gjøre en bitte liten forandring for hele verden, så vil det holde. Så begyn heller å tenk på dine handlinger istenfor at alle andre gjør det hva hjelper nå da jeg? Se for deg at du har vær på en bensinstasjon og kjøpt deg en pølse også orker du ikke hele, så du kaster den ut av vinduet på motorveien, en time senere så har en bil kjørt over et reinsdyr, elg eller et annet dyr. Nei det var ikke DU som kjørte over det dyret, men du var med på at det skulle skje, bare fordi du ikke klarte å samle opp søppel i bilen din og kaste alt sammen ved en søplekasse. For hver gang du kaster noe ut av viduet når duu kjører, så støtter du forsøpling av landet vi bor i og du støtter og hjelper at det er større sjangse for at et dyr blir kjørt på og drept!

    

    

   De fleste har sett den videoen der eieren banker opp hunden sin og legger ut videoe av det og blir senere banket opp av noen andre. Det er så ufattelig vondt og trist og se at en eier virkelig kan gjøre noe sånt mot sitt eget dyr? Jeg klarer bare å tenke på hvor mye min hun ser opp til meg, stoler på meg og faktisk passer på meg! Jeg vet det er slik alle hunder/dyr ser opp til eierene sine det er jo de dyrene stoler mest på og når de blir sviket av sin egen eier på den måten, fortjener de akkurat den samme straffen eller faktisk enda værre straff, fordi mennesker har en mulighet til å forsvare seg på en måte hunder/dyr ikke har! Har du ikke sett videoen enda kan du se den HER

    

   Hjelp til med å få et bedre liv for dyr - STOP DYREMISHANDLING!!  NOAH - for dyrs rettigheter

   • 11 kommentarer

   11 kommentarer

   Charlotte

   12.09.2014 kl.18:01

   Men du bruker jo pels/skinn og spiser kjøtt?

   Lee Sin

   12.09.2014 kl.18:36

   Du er klar over at elefanten du sitter på lider? Synes du egentlig bare støtter disse menneskene som misbruker dyrene til turisme Karianne.

   kariannevilde

   12.09.2014 kl.18:40

   Charlotte: er vegetarianer :) kjøper ikke pels lenger. Det jeg har, har jeg kjøpt for lenge siden!

   kariannevilde

   12.09.2014 kl.18:43

   Lee Sin: hvis du kanskje hadde lest hva jeg skrev, så forteller jeg at jeg ikke viste bedre da vi dro på denne dyreparken i koh samui , at vi trodde disse dyrene ble behandlet bra. Derfor jeg også skriver mine feil for å vise at alle kan gjøre feil utenom å egentlig vite det selv, men det går alltid Ann å rette opp i det igjen!

   surina

   13.09.2014 kl.01:58

   Karianne, alle zoo i Thailand er ikke samme.

   Men det er mange som ikke behandler dyren der bra det skal jeg hva ærlig til å sei..

   Men jeg som har vært der siden 1990 hver år og at jeg har familie der.

   Ikke alle Zoo er samme. Mange har dem fritt og det er såååå mye kjærlighet, elefanten er og et dyr som ar mest respekt i hele Thailand og dem som blir kidnappet og fordi dem selges for høyst penger fordi dem skal til grusomme zoo og andre ting.. Så ikke ha alt for dårlig samvittighet

   Tine

   13.09.2014 kl.22:01

   HAHA hvor dobbelmoralsk er det ikke å si "stopp dyremishandling" når du selv har på deg en pelsvest noen innlegg lenger ned.

   kariannevilde

   14.09.2014 kl.14:46

   Tine: er ikke sånn at jeg kjøpte den vesten denne uken heller da :)

   Daså

   15.09.2014 kl.13:55

   Nei du stoppet vel å kjøpe pels i det øyeblike du så videon..Bare vent til vinteren kommer du, så er fort slike ting som dette glemt igjen.

   Er og forblir dobbelmoralsk..

   Simone

   17.09.2014 kl.02:48

   Du kjøpte kanskje ikke vesten nå nei, men det betyr likevel at du støtter pelsindustrien ved å vise den frem på bilder på bloggen din som btw er "kjent". Så ny eller ei, dobbeltmoralsk. Hadde gitt den bort eller solgt den om jeg var deg, for å ikke virke blond og dum ;)

   Elvis

   19.09.2014 kl.13:18

   Kariannevilde. Da regner jeg med at bilde av deg i pelsvest forsvinner fra bloggen din?

   Merker at du har lyst å være et "stilikon" eller "trendsetter" - kall det hva du vil. Så det å legge ut et bilde av seg selv i en pelsvest sender vel feil signaler i forhold til det du skriver her? Bare et tips til deg, hvis du ønsker å ha et gjennomført budskap på bloggen din ;)

   19.09.2014 kl.13:19

   tenker du ikke over hvilke konsekvenser det kommer av at du poserer i en pelsvest, som fører til at andre kanskje ønsker seg det og kjøper seg slike. På den måten så oppfordrer du folk til å kjøpe pels, og hjelper pelsindustrien. Og som vegetarianer hjelper du jo til med å mishandle dyr. Cut the crap.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem