hits
Vinn gavekort på 1000,-

 • 04.09.2014 kl.23:36  •  

   Nå skal jeg ha enda en konkurranse, der vi kan vinne et gavekort på 1000,- hos enten Nelly, motehuset, bli vakker, mpx, zalando eller gymgrossisten.

   Alt du trenger er å gå inn HER så registerer du deg og i BLOGGKODEN skriver du ---->  blogg2 <----- 

   Så det vil bli seende ut som dette:

   Fornavn: Karianne Vilde

   Etternavn: Wølner

   E-post: kariannevilde@gmail.com

   Bloggkode: Blogg2

   Ønsker gavekort fra: (det du selv ønsker) 

   Du skriver selvølgelig ditt navn og epost :)

    

   //ADD//

   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    


   Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Zen kundekvelden, der Erlend Elias viste makup teknikker, Fred Hamelten viste bryn teknikker og Anne Kristin Hognestad snakket om de gode sidene av Botox og mange andre var der og snakket om hår og styling. Selv har jeg sagt at jeg aldri skal ta botox, men hun snakket om at botox hjalp mot migrene noe jeg sliter utrolig mye med.. Får migrene av alt, kan få det bare av at noen lukter svette (haha) sykt men sant. Også hørte jeg det var snakk om at botox hjalp mot skjæring av tenner? Hvis jeg ikke hørte feil, og jeg skjærer tenner som en gud, holder alle venninne mine jeg sover med oppe om nettene. Så ja det er kanskje en mulighet at jeg kan vurdere det hvis det hjelper mot mine små problemer. Hva syntes du om botox, juvederm eller lignende?

   Disse duftene koster rundt 2000,- hvis jeg husker riktig men de lukter helt fantastisk godt, forelsket meg helt i disse luktene.
   Vi fikk også med oss en liten goodibag, noe som er alltid like spennde å prøve ut.   Så kjøpte jeg meg denne øynebryns pennen fra Fred Hamelten som visstnok skal være den beste. Det er nesten akkurat det samme som en mascara, så man slipper å bruke pensel og farge. Så har man heller alt i ett som visstnok skal gjøre øynebrynene perfekte. Skal få lagt ut en sminkevideo der jeg bruker denne når jeg har fått øvd meg litt på den. Pris 250,- 

   Nå må jeg legge meg for jeg skal opp kl 09 i morgen for å dra på visninger! Håper leilighetene er slik vi har håpet.

   Hva tenker du om botox mot problemer? Har du prøvd det før for migrene eller skjæring i tennene?

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   05.09.2014 kl.19:22

   Han heter Erlend Elias Bragstad - ikke Erlend Eliassen :)

   kariannevilde

   05.09.2014 kl.19:31

   Anonym: haha! Jaa takk for det, bare surrer jeg ;p

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem