hits
I don't want this christmas

 • 03.09.2014 kl.15:06  •  
    

   Noe som er så utrolig trist å tenke på er at bikini, sommeren, strendene, sommerdrinkene, sommernettene, sommerflørten, sommerfargen, Ja alt med sommer er over.. Nå er det jakke og bukser på byen, forkjølelsen har begynt å smyge seg inn og jeg har vært sengeliggende i 3 dager nå.. Hvor ble sommeren av? Husker alle klagde over varmen for litt siden, men det var ikke meningen at den skulle forsvinne så fort?  Det er 3 månd til jul og det er virkelig ikke noe jeg har gledet meg til..

   Desember for 5 år siden feiret jeg julaften i London med faren min der vi for første gang fikk vite at han hadde fått kreft og han mest sansynligvis ikke kom til å leve juleaften 2014. Han ble diagnosert med leukemi - blodkreft. Får bare krysse fingerene om at alle legene har tatt feil og at han skal klare enda flere år :) Nå har sykehuset faktisk åpnet besøkstiden, så nå skal jeg runde av her og hoppe i dusjen for å dra ned på sykehuset for å besøke han og se om alt står bra til med han.

    

    

    

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Det er sjeldent jeg henger meg veldig opp i hvor klær er fra, men denne gangen klarer jeg virkelig ikke få det ut av hodet hvor denne genseren er ifra!! 

   Er det noen som vet hvor genseren til Sophie Elise er fra? Det er akkurat en genser som dette jeg ønsker meg og som sikkert alle vet så elsker jeg Rosa og leopard, så denne er jo et must for meg..

    
    

        
   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Stine Elise Bingen

   04.09.2014 kl.15:35

   http://www.sheinside.com/?url_from=adwordssheinside471&gclid=Cj0KEQjwm6CgBRC0zOmrydrqmosBEiQA_xoLRlkgJtdVqWookEc_hW3_YnV63Ha-JizIuNt7ReWSAL8aAr938P8HAQ

   jeg har sett den her for en stund siden :)

   therese

   10.09.2014 kl.11:37

   Den er fra Nelly, de hadde den da jeg var inne for et par dager siden :)

   kariannevilde

   10.09.2014 kl.12:50

   therese: åhh, da må jeg kikke der igjen :) takk!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde