hits
Don't think i could forgive you

 • 28.08.2014 kl.19:49  • Kjole fra desigual // kimono finner du HER
   Jeg dro jo på bransjefest/ casting kick off i går kveld når jeg ikke hadde så utrolig god tid til å blogge. Men jeg kom jo forsent til desigual butikken, for den stengte 19.00 og jeg var der 19.15, veldig typpisk meg at jeg aldri får beskjed om når ting stenger har jeg fått med meg. Men sjefen åpnet "showrommet" for meg, så jeg kunne plukke ut det jeg ville ha på meg på eventet. Det jobben gikk ut på var at jeg skulle gå rundt i desigual klær og se "bra" ut, å få så mange drinker jeg ville å mingle med folk! (ja, ganske så grei jobb vill jeg da si) Så kom heldigvis kompissen min Mathias og en kompiss av han innom der vi var så jeg fikk meg noen drinking-buddies. Så vi endte med å dra fra bar til bar ja på en onsdag.. Men jeg fant jo ut senere den kvelden at etter et parr drinker så hadde jeg sagt ja til å jobbe i dag tidlig, så ja jeg måtte opp 08.00 i dag tidlig for å jobbe på showrommet, jeg skulle egentlig være modell for klærne men kjøperne kunne ikke komme. Så da endte jeg opp med å skanne alle klærne, veskene, smykkene, ja everything som var der inne så det var ganske deilig å kommet meg hjemmover til Drammen, cocoD og sengen min isted. Det er jo full fart igjen allerede i morgen! Det fant jeg ut nå mens jeg skrev dette her, jeg trodde faktisk jeg hadde enda en dag og komme meg på, men jeg skal være servitør for et firma i morgen med to venninner, før jeg drar videre til Oslo igjen jaaaa for å ha jentekveld hos Charlotte både på fredag OG lørdag! Hun er alene hjemme hele helgen (kjærestefri) så da stepper jeg inn og er kjæresten hennes for helgen - knis. 

   Det er endel som spørr meg om jeg blir sliten av å farte så mye og ja jeg blir jo det på en måte, men det er akkurat slik jeg vil ha det hvertfall nå mens jeg er ung. At jeg ikke vet hva morgendagen bringer at det alltid er fart og spenning og at jeg kan bli med på nesten hva som helst. Ja jeg kikker faktisk på flybiletter og hotell i utlandet nå, føler det er snart på tide med en liten reise igjen. Skal bare finne meg en reisekamerat! You join?

   Forresten så kom jeg på at jeg har et stort bitemerke på armen min!! Det er nå blått og rødt og gjør så utrolig vondt, det fikk også veldig mye oppmerksomhet i går siden jeg hadde på meg kjole så utrolig mange spurte meg om hva som hadde skjedd. Nei jeg har ikke blitt banket, men jeg har blitt bitt - Don't think i could forgive you

   Det var altså dette jeg har drevet med i flere timer i dag med en fin bakrus og null søvn. Men var deilig å få kommet seg ut og tjent enda litt penger da.

   Hvordan var dagen din?   • Én kommentar

   Én kommentar

   Sylwia

   28.08.2014 kl.20:04

   Høres ut som en spennende dag på deg Karianne :)Var sikkert veldig gøy for deg :) og litt slitsomt og stå opp dagen etter , så tidlig eller? ! :P du får kose deg resten av dagen :) klem

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem