hits
Hvordan ta vare på kostene dine

 • 27.08.2014 kl.14:21  • Som sikkert alle vet, så er det utrolig viktig å ta vare på sminkekostene sine! At man burde vaske kostene sine minst én gang i uken, men ikke alle gjør det fordet om.

   Sminkekostene er faktisk en bakteriebombe hvis man ikke oppbevarer de riktig. Man kan ende opp med kviser og dårlig hud av å la være å vaske ordentlig. Hvis du låner bort kosteten(e) din til en venninne eller noen andre, så er det viktig at du vasker den med en gang, så da kan det være greit å kjøpe en cleaner spray som fjerner bakterier fra kosten med en gang, så man slipper å ta den grundige vasken

   Jeg kjøpte denne på sephora i Miami, jeg hadde en fra Glö minerals som jeg var super fornøyd med, men slik jeg gjorde med nesten alt når jeg dro til Miami, så mistet jeg den i kofferten også. Men tilbake til brush cleaner'en så fjerner den alle bakterier som er viktig å fjerne. Men den gjør fortsatt ikke kosten helt "ren", så det er viktig at man tar den grundige vasken minst 1 gang i uken.

    

   For å vaske kostene ordentlig, så må man ha et håndkle som du bretter i den ene kanten, slik at når du skal legge de til tørk, så vil kosten ligge nedover, så vannet vil kunne renne ut av kosten og ikke inn.

   Det du trenger er shampo, Zalo og balsam.

   Så blander du Zalo og shampo i en skål, så legger du en av kostene der i ca 1 min, så kan du skylle det i varmt vann, til du ser at all sminken har gått av kosten.

   Så hvis du vil at kostene dine skal være myke og vare lenger, så smører du inn balsam på de og skylder det av i kaldt vann.

   Så presser du håndklet rundt kostene for å prøve å få ut så mye vann som mulig. Deretter legger du kostene i en nedoverbakke slik jeg forklarte lenger opp. La de ligge der til de har blitt tørre og klar til bruk igjen. Kan være smart å gjøre dette her før du legger deg så de kan tørske over natten. Så slipper du å ha våte koster hvis du plutselig finner ut at du skal sminke deg like etter du har vasket de. Hvis det er noe du lurer på eller ikke skjønte så er det bare å spørre. Jeg vasker jo kostene mine nesten hver eneste dag.

    

   Håper noe av dette vil hjelpe deg neste gang du skal vaske kostene dine.

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Sylwia

   27.08.2014 kl.19:27

   Det her er faktisk god teknikk :P :) Zalo og shampoo er vaktisk det beste som funker - syns jeg :)

   kariannevilde

   27.08.2014 kl.20:20

   Sylwia: ja, zalo fjerner jo fett ogsånt :) utrolig effektivt!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem