hits
Jentekveld

 • 05.08.2014 kl.19:42  •  

    

   Bestevenninnen min Kaja, fyllet 20 år her om dagen. Men jeg kunne ikke komme på feiringen hennes så da har vi bestemt oss for å ha en liten jentekveld med bare oss to. Der vi skal kose oss med vin, ost og kjeks, også skal Kaja lage salat til oss. Så jeg har styret rundt helt siden jeg våknet 14.00 i dag. Vasket og ryddet huset, handlet inn og ordnet til hun kommer.

    

   Blir kjempe koselig med en skikkelig jentekveld med mye sladder og kos. Sist gang Kaja og jeg gikk ut for å spise sammen så ble vi jo vitne til at en gutt ble kjørt ned. I Spania skjedde det mye sykt der også, så lurer veldig på hva denne jentekvelden her bringer frem. 

   Skal ta nytt bilde til bankortet i morgen også, så skal prøve å ikke se så veldig bakfull ut i morgen.. De har jo egentlig sluttet med å ta bilder på bankort, for innen 2016 så skal alle ha ID kort istedenfor.. Så siden jeg bytter bank i morgen så skulle jeg egentlig ikke tatt bilde, men siden jeg er i 20 årene og trenger legitimasjon med bilde, så ble det gjort et lite unntak.

    

   Hva syntes du om at bankort og førerkort ikke blir laget med bilde lenger og at vi skal bruke ID kort slik som de har i USA istedenfor?

    

    

   Skjørt & topp // LACE   • Én kommentar

   Én kommentar

   AE

   05.08.2014 kl.20:19

   Fin kjøkkenløsning, gleder meg til å lage frokost til oss der.

   Og hva ID-kort angår, og da spesielt med RFID-chip, er noe forbanna tull, og nå etter Edward Snowdens avsløringer kan jeg si følgende, uten å bli sett på som konspirasjons-nøtt, og det er at ID-kortets hovedoppgave er å tracke vanene dine. Kommer de til å bruke informasjonen til å klekke ut en sinister plan for vår utryddelse? Ikke veldig sannsynlig, men de kommer til å bruke den informasjonen for å karre til seg enda mer penger, og samtidig uniformere verden ytterligere, skape en monoton og kjedelig verden hvor alt er designet til å tiltale alle, og hvor unikhet og kreativitet blir sett på negativ motkultur.

   Det eneste positive, er at vi ihvertfall ikke har en liksomsosialistisk regjeringen mens kortet blir innført, så forhåpentligvis slipper vi priser sånn som det var på pass på 2000-tallet.

   xD

   Håper dere får det koselig i kveld :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem