hits
Growing up

 • 28.07.2014 kl.12:14  •  

   Nå har jeg krampe i fingrene etter leting etter leilighet, jeg har jo virkelig innstilt meg selv på å kjøpe leilighet og ikke leie.. Men det er ikke så mange leilgheter der jeg kikker, som har to soverom til under 3 mill, og jeg trenger jo virkelig walk in closet! Har aldri levd uten det før, men det er vel kanskje en av ulempene av å bli voksen det også da, at man ikke kan forvente alt her i livet og at man må nøye seg med at plassen blir mindre, pengene blir brukt på husleie og ikke klær, at det blir mindre av ferier og mer av jobbing. Men jeg er veldig klar for det nå, nå som jeg er 20 år og stå på egene ben med egen leilighet til Cocodoggen og meg. Bil har jeg allerede, men det blir vel kanskje litt mindre kjøring med den hvis jeg flytter til Oslo..

   Jeg flyttet ut første gang for meg selv da jeg var 16 år men da bare leide jeg, så det var jo veldig bortkastet penger, jeg satt jo ikke igjen med noe utenom at jeg har et rom hjemme fullt av div ting til hus/leilighet som vil komme veldig til nytte hvis jeg får kjøpt meg en leilighet.

    

   Det var jo enten flytte til Frankriket eller kjøpe leilighet, men altså hvis man kjøper kan man alltids leie den ut hvis jeg vil ut å fly i verden, det er jo mer en stopper at man leier en leilighet hvis man plutselig vil reise da tenker jeg.

   Nå har jeg samlet sammen en haug med klær, smykker, sko, vesker, skjef, bagger osv, som jeg skal selge! For det første for å få litt ekstra penger, også har jeg ikke plass til det hvis jeg flytter ut.. Jeg har ALTFOR mange ting som egentlig alle vet, så jeg har dratt meg selv litt i nakken og fått rotet meg til å samle alt sammen som ligger i en stor haug inne på walk in rommet mitt.

   Siden jeg har så mye er det best å ha et lite loppis, for blir nok for mye å ha som en salgsblogg, er altfor mye å sende. Så jeg får bare planlegge en fin dato og sted der jeg får solgt det meste.

       (Bildene er fra en jentekveld vi hadde på fredag)   Har  du kjøpt en leilighet/hus før eller vurderer du det også?

    

    

   Nå skal jeg gjøre meg klar for en ny fotoshoot til i kveld #sliten

    

   - Vi snakkes <3 KV

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Malene

   28.07.2014 kl.14:31

   Har kjøpt hus! Veldig god følelse å tenke på at man betaler sitt eget lån og ikke noen andre sitt. Så skjønner at du vil kjøpe leilighet og ikke leie. Mye mere jobb å eie selv da:p lykke til:)

   kariannevilde

   28.07.2014 kl.16:22

   Malene: ja, det kan jeg tenke meg :) ja, man betaler ikke så altfor mye mer på å betale ned sitt eget lån heller. Men er jo vanskelig å få lån når man ikke har fast inntekt...

   Sommer og sol

   28.07.2014 kl.17:16

   Mange fine damer på bildene her, særlig hun i olashorts. Er hun singel? God sommer

   Edel Kristina

   29.07.2014 kl.15:09

   Er nok lenge til min tur, men gruer meg litt allerede...

   kariannevilde

   04.08.2014 kl.20:35

   Sommer og sol: :)

   kariannevilde

   04.08.2014 kl.20:36

   Edel Kristina: Ja.. Huff, etter jeg hører hvor mye jeg må ut med hver månd, så merker jeg at jeg begynner å angre litt ja.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem