hits
Brann på hotellet

 • 12.07.2014 kl.12:33  •  

    

   Kjole fra Lace

   Veske fra Marc by Marc jacobs

   Sko fra Zara   Topp fra Zara

   Skjørt fra Berskha

   Veske fra Michael Kors

   Neglelakk fjerner fra Chanel

    

   I går så ble vi vekt av at folk skrek på hotellet vårt, banket på dørene og vi skjønte ikke så utrolig mye av hva som ble sagt, jeg trodde det var rassia eller noe helt til de banker på døren våres og skriker. Så går vi ut på terassen og alle skriker til oss at vi må komme oss ut for det er en brann på hotellet. 

   Så vi får jo litt smålig panikk for vi hadde akkurat våknet, så jeg prøver jo å få med meg alt jeg hadde av verdisaker i en bagg, for alt jeg tenkte var at jeg ikke kunne miste alle tingene mine enda en gang til. Gangen var røykfullt og de som jobbet der var ganske dumme og åpnet alle vinduene for å "lufte" mens det enda brant. OG brannalarmen utløste seg aldri, så det er faktisk veldig utrygt å vite at den ikke utløser seg når det brenner.

    

   Så kom vi oss ut av hotellet og måtte spise frokost i en bakgate på bakken (haha), men så tok vi taxi inn til Puerto Banus for å shoppe litt, før vi dro å spiste og drakk med familien Van der Meij. Så dro vi tilbake til hotellet vårt sent på natten for å se om rommet vårt hadde blitt brent ned, noe som det heldigvis ikke hadde blitt, men det luktet endel røyk når vi kom inn i lobbyen. Men nå skal vi campe her i Puerto Banus, til det blir litt bedre på hotellet vårt.

    

    

   Nå går turen videre til Ocean Club og andre strender videre med alle jentene samlet. Idag dropper vi guttene for å ta en skikkelig fyllekule.

    

    

   #KKpåtur #spain #Marbella #druen

    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem