hits
Sunny days

 • 30.06.2014 kl.11:42

  •  

   Har ikke fått oppdatert bloggen før nå for altfor mye har skjedd disse siste dagene. Jeg som hadde trodd jeg skulle få tid til alt disse dagene...

   Dro på bursdag på lørdag til Maren som fylte 20 år, før vi tok turen videre til Glass!

   Det var kjempe koselig at vi alle 94 jentene var samlet igjen og mimret tilbake, så når vi kom til byen skulle jeg også møte på Christi siden hun skulle sove hos meg siden vi skulle opp tidlig i en barnedåp (mer om barnedåpen kommer senere)

    

   Så etter dåpen i går skulle jeg endelig få satt meg ned for å blogge litt, men da ringte Kaja meg og spurte om jeg ble med ut til byen for å spise, så da hoppet jeg ut av bunaden og inn i litt lettere klær.

   Etter vi hadde spist så dro vi på legevakten "JA", Kaja tråkket over på lørdag, så vi skulle bare sjekke opp benet litt. Når vi går ut fra legevakten så blir vi jo vitner til at en gutt på 15 år blir kjørt på og bilen stikker av og holder på å kjøre på meg, så jeg må hoppe ut av fotgjengefeltet for å ikke bli truffet av bilen selv, så løper vi bort til åstedet og hjelper til.

   Så kommer jo ambulanse, politet og DT og vi blir jo stående en lang stund for avhør og diverse.

   Les mer HER (kommer mer senere)

    

   Ble vekt av DT i dag tidlig for å fortelle min sak litt bedre, så 3 minutter etter jeg hadde lagt på med DT så ringte politiet, så nå skal jeg nedom en tur der til for å forklare de litt mer av hva jeg så. Heldigvis fikk de tatt mannen veldig fort etter våre raske beskrivelser av bilen og de som satt i bilen.

   Nå skal jeg fikse meg litt og få dratt ned på politistasjonen før jeg får lagt ut et nytt innlegg.

    

   Hvordan har dine dager vært? Og hva syntes du om denne hit and run saken?

    

    

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Kim

   30.06.2014 kl.18:18

   :O Gudskjelov gikk det bra med dere <3 Med tanke på hva som kunne ha skjedd. Håper sjåføren blir siktet for legemsbeskadigelse og drapsforsøk.. Det er jo helt sinnsykt og holde på sånn! Blir helt skremt at sånn kan skje.

   Charlotte Larsen

   01.07.2014 kl.14:10

   Så fine <3 :)

   kariannevilde

   01.07.2014 kl.19:44

   Kim: JA! Det håper jeg også! utrolig bra de fikk tatt mannen og damen som satt på med en ganag :)

   kariannevilde

   01.07.2014 kl.19:46

   Charlotte Larsen: Takk bebbii <3

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde