hits
You fight I fight - Oslove

 • 08.06.2014 kl.22:12  • Anniken og jeg skulle ha en rolig kveld i går, siden jeg var så utslitt.. Men nei, rundt kl 11 tiden satt vi begge halvveis fikset i bilen på vei innover til oslo. Vi er begge like spontane og opplevelse lystene så vi dro med en klype salt uten noen forhåpninger og endte opp med ubeskrivlige minner som vi kommer til å le av lang tid i fremover.   Charlotte var så utrolig full, så vi droppet nachspielet for å passe på henne imens, og for at hun ikke skulle sove på gangen.. For Johan hadde jo sovnet og låst døren så vi kom oss ikke inn til leiligheten..

   Etter endel timer med banking på dørene og hjulpet Chralotte rundt omkring, så skulle Anniken og jeg prøve å banke på døren en siste gang. 

   Men hun legger seg ned i trappen og venter på at jeg skal banke på døren, så legger jeg meg ned i fanget hennes for å "slappe" av litt!

   Kl 6 våkner jeg iskald i trappen utenfor leiligheten til Charlotte og Johan, og spør Anniken om vi skal legge oss i bilen. 

   Har ingen anelse om hvorfor Mathias lå i gangen med oss, men hver eneste gang jeg ser det bildet der han ligger der i gangen med krykkene klarer jeg faktisk ikke slutte å le.

   HAHA. Vi sov i bilen til kl 12, helt sykt at vi klarte å sove så lenge faktisk.

    

   Tusen takk for en utrolig koselig kveld med så mye latter og utrolige fine minner. You fight I fight - Det er virkelig motto vårt når vi er på byen.

       • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Charlotte Larsen

   09.06.2014 kl.16:22

   Ånei, jeg dør! For noen bilder !! Haha <3

   kariannevilde

   09.06.2014 kl.16:47

   Charlotte Larsen: Hehe, jaa guri!! Må bare le heheh!

   Hedda

   09.06.2014 kl.17:08

   Hvor er kjolen din fra? Kjempefin!! :)

   kariannevilde

   09.06.2014 kl.18:07

   Hedda: Den er fra LACE :) Takk for det!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem