hits
You're only hating on yourself

 • 04.06.2014 kl.19:05  • En del av livet er å faile, falle, se, høre, dømme, leve, og komme seg opp på bena igjen. 

   Enkelte mennesker failer bare noen få ganger, men de som våger å leve livet sitt, ta sine egene valg og veier, failer endel mer enn alle andre.
   Jeg har selv stått i en stor klynge og nedverget andre, ja jeg skal innrømme det, men jeg har klart å stått for valgene mine, jeg har stått for hva jeg har gjort! At jeg har dømt et annent menneske utenom å virkelig vite hva som var rett. Det har vært noe av det dummeste jeg har gjort, for det er virkelig ingen her i verden som fortjener det.
   Jeg vet hvertfall med meg selv, at jeg står for hva jeg mener, jeg er ikke redd for å gå imot en flokk for å stå for min mening, jeg er ikke redd for å gå til en som står alene mot stormen hvis jeg mener den personen blir behandlet feil. Hvis det gjør meg til en dårlig person så er det faktisk du so burde tenke en ekstra gang over dine handliger.
   Det finnes så altfor mange her ute som ikke klarer å stå for sin egen mening, og enkelte har faktisk ikke sin egen mening de bare gjør og sier hva alle andre mener.
   Men er det ingen som faktisk tenker på at hva man gjør og sier kan ødelgge en person helt? Hva hadde du gjort hvis en person DU hadde mobbet hadde tatt livet sitt pga DEG? Ja, ting kan faktisk gå så langt at en person ikke vil leve lenger ved å daglig få dritt og bli mobbet.
   Hvis du har vært sammen med en person lenge eller du har hatt en bestevenn fks og den/de også går imot deg sammen med de andre, folk du trodde var de du kunne stole mest på, de som kjente deg best, bare følgte strømmen mot deg. Hvor lite verdt hadde ikke du følt deg da? Er det virkelig sånn du skal behandle noen du har vært glad i?
   De lærer på barneskoler og enkelte skoler om mobbing for det er så ille, men har du tenkt over om faktisk du er like ille eller værre? Alt du sier og gjør tar alle mennsker her forskjellig.
   Jeg skal ikke påstå her at jeg har vært så utrolig mye bedre enn alle andre, men jeg har innsett ting før ting blir forsent, jeg har skjønt at jeg ikke kan snakke dritt om andre i en alder av 20 år, jeg har lært at alle kan drite seg ut, alle kan forandre seg og alle fortjener nye sjanger, ingen fortjener at ved 1 feil skal alt gå imot deg.
   Verden kommer nok aldri til å endre seg når det kommer til mobbing, men føler du deg virkelig så dårlig at du må rakke ned på andre ? Må du virkelig snakke/skrive dritt om et annet menneske for at du selv skal bli godttatt i en gjeng?
   Er du virkelig så lite verdt at du ikke klarer å ha dine egene meninger?
   Da syntes jeg virkelig synd på deg? Tenk på konsekvensene dine på alt du gjør istedenfor, en dag kan akkurat den personen du mobbet aldri være her lenger. Den personen du aldri lærte å kjenne, eller den personen du heller ville høre på rykter om og dømme utifra det enn å virkelig spørre den personen istedenfor.
   Folk dømmer meg pga jeg har en rosa blogg, blondt hår, chihuahua og pupper? Men vet dere hva? Jeg har faktisk oppnådd noe, jeg var tok en ny utdannelse etter VGS som 19 åring og utdannet meg som en makeup artist. Jeg hadde mitt eget firma allerede som 19 åring. Jeg er nå 20 år og klar for enda mer, jeg er klar for å utforske verden, se og føle den! Jeg er så klar for å faile enda mer og reise meg opp enda høyere jeg var da jeg falt. 
   Så hvor står dere som bare klager på alle andre? Jo, dere sitter bak skjermen og følger med på hva det neste store tingen til de personene dere hater skal gjøre. Fordi dere er redde for å gjøre ting dere har lyst til, dere våger ikke gå  utenfor gjengen, dere gjør alt det alle andre gjør for å ikke bli hatet.
   Jeg er virkelig klar til å vise alle sammen hva jeg er god for at jeg tørr å hive meg uti ting, jeg vill ikke sitte hjemme på samme sted jeg gjorde for 5 år siden, og klage til naboen over den gale jenta jeg gikk i klasse med som fortsatt lever livet sitt, reiser rundt og gjør store ting. Jeg kommer nok til å være den alle snakker om fordi jeg haddde baller nok til å ikke høre på alle andre og faktisk ta mine egene valg.
   Du kan si hva du vil om meg, for jeg er faktisk sterk nok til å takle det. Men er du sterk nok til å fortelle en person face to face hva du ikke liker med den? Eller skal du fortsatt om 5 år sitte bak skjermen din og skrive på instagram/twitter/facebook osv. Så får du ha det like så godt, da er alle de du fortsatt skriver om langt over deg :)
   Siden jeg er en blogger og flere som ser opp til meg og ser opp til hva jeg gjør, syntes det det er viktig at man står for det man gjør, det er lov å gjøre en feil hvis man klarer å innse de selv. Men det er faktisk ikke lov til å rakke ned på alt og alle. Dårlig personlighet vil gjøre deg stygg i mine øyne.   There will be haters, doubters, non-belivers, and then there will be me, Proving all of you wrong.

    

    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde