hits
Legende 3 dagers

 • 02.06.2014 kl.18:22  •  

    

    

   På lørdag dro jeg til Charlotte i oslo, for vi skulle spise ute med jentene på Tjuvholmen. Jeg var jo ganske så sliten fra fredagens festligheter, men jeg fikk tatt på meg litt sminke og kommet meg ut på Olivia.

   Jeg spiste en utrolig deilig salat der med laks, så den kommer jeg nok til å bestille flere ganger. Vi drakk vin og koste oss, før vi dro tilbake til leiligheten hennes for å vorse videre før vi dro ut på Solliplass.
    

   Det kommer aldri som et sjokk at Charlotte og jeg SYNGER i fylla? Så mens vi sang på vår aller kjæreste chihuahua sang (den Christina, Charlotte og jeg skulle tjene penger på sist gang vi var ute)

   Så snur det en "fyr" seg rundt for han tenkte at disse jentene her måtte han kjenne! Og det viste seg til å være partysvensken Mathias, så han joinet oss på nach, der vi møtte Johan dritings i trappene fordi han hadde låst seg ute. HAHA

   Jeg våknet jo opp til en bigtime spoon med kjæresteparret, og huset hadde fylt seg opp av kompissene til Johan som skulle komme å chille.. Jeg sitter jo der usminket og bakfull og får høre alt av hva jeg gjorde i går.. Jeg hadde hatt et sang show på nachet, og "trodd" jeg var en sangstjerne.. (og jeg vet godt at jeg ikke kan synge?)

   Jeg skulle jo ikke drikke i går (på søndag), men det endret meningen ganske fort når drinkene ble laget og takterrasen begynte å fylle seg opp før de skulle videre på tjuvholmen igjen ja.

   Så etter flere timer i sola, fikk jeg surret meg ned (litt full) ned i dusjen og fått fikset meg før vi dro videre ut på byen.
    

   Jeg bestilte BIFF, og fikk servert skinke? hahaa, Charlotte og jeg var så sultene når vi var satt å drakk på Tjuvholmen, så vi gikk på en resturant ved siden av Bar tjuvholmen, siden kjøkkenet hadde stengt der.

   Men det var jo ikke akkurat så utrolig mye mat å få der heller.. Vi var veldig skuffet da for å si det sånn.

   V

   Lawo terasse leverte ut gullhatter som vi syntes var utrolig fassinerende der og da hvertfall!

   Det var en legende kveld der vi dro fra bar til bar og klubb til klubb, med mange koselige mennesker.

    

   Nå skal jeg legge meg i dvale og lade opp til helgen.

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Charlotte Larsen

   02.06.2014 kl.20:20

   Takk for en fin helg :D <3

   theresekristina

   02.06.2014 kl.23:00

   Så herlig! :)

   kariannevilde

   15.06.2014 kl.16:58

   Charlotte Larsen: jenta mi<3

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem