hits
Blondes have more fun

 • 12.05.2014 kl.18:01  •  

   På lørdag feiret jeg Charlotte Larsen i Oslo. Fy fader og fulle vi alle sammen ble.. Haha det var en utrolig koselig prinsesse bursdag med mange søte jenter.

    

    

    
    

    

    

    

    

                                        Xzibit var også på samme utested som oss, og kan bare dele med dere at det ble en sinnsykt bra kveld med en smule for mye alkohol. 

                                        Når jeg ble sjenk et av Xzibit med både 4 tequila shots på rad og en del champanige

   så var det  en jente som klikket og kastet glass på de andre jentene, så stakkars Caroline måtte sy.. Når jeg møtte på jentene i gangen så stod alle med blod fra topp til tå og var helt fra seg..

    

    

    

    

   Jeg endte senere opp på et nachpiel uten de andre jentene jeg var på bursdag med, jeg trodde jeg hadde blitt med Charlotte og Christina, men Nina hadde tatt hånd om meg,

   siden jeg stod i oslo med ødelagt sko, revet opp topp, knust iphone og dekselet var helt total vraket RIP til alle tingene mine som gikk tapt den kvelden der.. Jeg bråvåknet på sofaen til Nina og Stanley

   rundt 10 tiden, og hadde virkelig ingen anelse om hva som hadde skjedd. Jeg hadde bare plutselig sovnet der, kanskje ikke så rart med så lite søvn jeg hadde fått de tidligere dagene da..

    
    

    

    

   I går tok jeg også utfordringen om å bade, fy fader så kaldt det vannet var.. Jeg gjorde det klokken 3 om natten, så det var jo utrolig mørkt og skummelt både i vannet og skogen rundt meg..

   De som bodde rundt inntakeren måtte vell tro at noen druknet der, for jeg skrek en del.. Jeg er jo så mørkeredd og redd for fisk og alt som lever i vannet, så rett før vi startet å filme så spottet jeg en stor fisk under meg,

   så det var like før jeg svimte av ned i vannet!

    

   For å se badevideoen kan du gå inn på facebooken min HER


   tell me don't to do something i'll do it twice and take picture

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   theresekristina

   12.05.2014 kl.20:40

   Så kjekt :)

   kariannevilde

   20.05.2014 kl.12:47

   theresekristina: ;D Ja

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde