hits
Søndags trippen

 • 08.04.2014 kl.13:47  • Jeg fortalte jo at vi jentene skulle dra på Kina'n på søndag, så etter vi hadde vært der tok vi vår standar søndags TRIP rundt i Drammen, vi dro også opp til spiralen men var der bare i 15 min fordi det var en haug av kjærestepar som tok selfies der oppe..

   Det er ganske koselig å ha venninner man bare kan være et lite barn med, surre rundt i flere timer med og fortsatt ha det gøy! Stine og jeg sov jo sammen så vi våknet opp tidlig for så å hente de andre og var vell hjemme i sengs igjen halv 2- 2 tiden etter å bare ha kjørt rundt å surret..

    

    

   Ukens sterkeste og beste!!

   Denne prisen skal den aller kjæreste Bettina Burud få!
   En mer sterk og fantastisk jentene som henne skal man faktisk lete lenge etter. Jeg har ikke noe negativt å si om henne og hun fortjener kun det beste av alt. Denne jenta er jeg så utrolig glad i og jeg kommer alltid til å stille opp for henne uansett hva. Så bein i nesa som denne engelen har er det flere som burde hatt.. Hun tenker alltid på alle andre, hun stiller alltid opp hvis det er noe og hun har det mest smittsomme smilet man noen gang kan se.

   Hun er virkelig mitt forbilde og en av mine beste venninner :)

   Er det flere som har så fantastiske venner?

   Hvem er ditt største forbilde?

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem