hits
Makeup Tips

 • 07.04.2014 kl.21:45


  • Sist jeg jeg skrev om hvordan jeg sminker meg og snakket om countouring så fikk jeg endel spørsmål om hva Lowlight og Highligh er

    "countouring" og kan være ekstremt effektivt når man vil forstørre eller forminske deler av ansiktet sitt. 

   Enkelt forklart skal man lysne områdene som sola naturlig treffer først; nese, panne, hake og kinnbein. Samtidig skal man mørkne delene av ansiktet som allerede går litt innover; sidene av nesa, under kinnbeinet, kjevebeinet og rundt ansiktet. 

    

   Men kan jo leke utrolig mye med sminke, forme annsiktet veldig drastisk også. Den som bruker Countouring - high og lowlight mye er Kim Kardashian.

   Du bare følger de enkle trinnene som er vist på bildet også er det bare til å prøve seg frem. Hvis det er noe du vil gjøre mindre så legger du countouring (lowlight - mørk skygge) der du vil minske også hightlighter (lyst) du der du vil fremheve.   Hvis du vil fremheve leppene dine, så legger du på en mørkere leppestift også en lysere i midten av leppene, det vil da se ut som du har større og fyldigere lepper.   Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre <3

    

   - Karianne Vilde
   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Astrid (:

   07.04.2014 kl.23:33

   Super innlegg!

   Ha en fin uke :)

   Hanne M

   07.04.2014 kl.23:38

   Hvilke produkter bruker du? :)

   kariannevilde

   08.04.2014 kl.11:02

   Hanne M: jeg bruker mest produkter fra glö minnerals også bruker jeg fra Makeup store/ to faced/ bare minnerals :) liker å bytte på litt!

   kariannevilde

   08.04.2014 kl.11:03

   Astrid: tusen takk :) ha en fantastisk uke du også! :-)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem