Be so good they can't ignore youFotograf: Nicolai Saxegaard - https://www.facebook.com/nicolaisaxegaardphotography lik siden hans for flere updates.

Modell/Makeup/styling - Karianne Vilde Wølner

 

Beklager lite blogging forresten, men har vært fullt kjør på meg hele uken. Jeg har ikke kommet til Drammen for idag for en halvtime siden, så nå skal jeg fikse meg etter en laaang og stressende dag på jobben. Skal vorse med en venninne før vi turer videre. 

Stine, Marthe, Marit og jeg dro jo ut på torsdag i oslo, jeg jobbet heldigvis tidlig den dagen og sent dagen etterpå, så det gikk fint selvom jeg faktisk følte meg ekstremt dritings når jeg kom på jobb kl 3 da...

Stine og jeg startet å drikke kl 5 på dagen, tok faktisk ikke lange tiden før vi merket det.. Jeg jobber jo hver eneste dag så jeg er jo helt utslitt men det stoppet ikke akkurat oss.. Vi dro på Dolly i fylla og kjøpte en pizza og oppførte oss akkurat slik vi gjør når vi er på fylla ;)

Skoene er fra DNA / Shortsen er noe jeg kjøpte på fylla i Miami / T-skjorten er fra LACE outlett / vaffeljakken er fra ZARA

 

Møtte en utrolig søt bloggleser på et av utestedene vi var på, shoutout til deg <3
2 kommentarer

internettavhengi

05.04.2014 kl.20:31

jeg digger bloggen din, nydelig bilder Karianne! haha

internettavhengi

05.04.2014 kl.20:32

jeg digger bloggen din, nydelige bilder! haha

Skriv en ny kommentar

hits