hits
Jeg har blitt tante igjen!

 • 25.03.2014 kl.22:41  • Nå har jeg endelig blitt tante til nr to, broren min og kona hans har gått 1 uke på overtid trur jeg det er nå. Så nå var det på tide at minstemann kom til verden, som vi ikke har nok av gutter i familien fra før av da. Men det blir koselig å få en liten gutt jeg kan leke med. Nå er det bare for meg å kjøpe inn enda flere barneklær, noen som har noen tips til hvor det er best å kjøpe til gutter?

   Uheldigvis får jeg ikke kjøpt inn rosa klær og leker, men det får Linnea Sofie heller få (mitt første tante barn).

   Det er jo ganske kjedelig at det ikke er lov med besøk på sykehuset av familien lenger, så da får jeg vente med å se han når de kommer hjem fra sykehuset. Det blir utrolig gøy å se hvem han ligner på :)

    


   Nå har endelig kjolene fra nelly også kommet, men den navy kjolen var altfor liten/kort den rakk akkurat under rompeballene, så etter 1 glass vin vil den ende over rompeballene og puppene ble jo presset opp til villevesten og kulle lene haken min på de..  Så  den må jeg få byttet asap! utrolig kjedelig, for det er sånne ting jeg hater å vente på eller i det heletatt retunere ting, men jeg har jo endel ting jeg må få retunert og sendt så da får jeg gjort det i i samme slengen.

   Et lite bilde av hva jeg fikk i goodibagen fra helgen.

   Nå ligger jeg egentlig bare i sengen og ser på tv. Er så utrolig utslitt etter en lang dag på jobben, så skal bare stelle meg og ha litt hjemme spa før jeg skal starte å jobbe på outletten på Strømmen i morgen tidlig. Så jeg håper Stine vekker meg godt i morgen, for i dag forsov jeg meg til det hun og jeg skulle før jeg skulle på jobb, hun som vet så godt at jeg sover som en stein og juger når folk skal vekke meg :P 

   Jeg snakker i søvne så jeg husker egentlig ikke så mye av hva jeg snakker med folk om, men jeg prater helt fint med de og juger om at jeg er våken osv.. Men det stemmer fint lite for jeg trenger min skjønnhetssøvn på morningen jeg er ikke akkurat så utrolig blid resten av dagen hvis noen vekker meg dårlig.. 

    

   Hva har du gjort i dag? Noe spennende i vente i morgen kanskje?

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Karoline Johannesen

   25.03.2014 kl.22:49

   Guttelus.no har mye font til gutter :)

   kariannevilde

   25.03.2014 kl.23:43

   Karoline Johannesen: okei, takk for det :))

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem