hits
Party - work - party - work

 • 24.03.2014 kl.21:43  • // Toppen min er fra Bik Bok //
   Elen Levon - Wild Child // dagens sang
   Jeg har jobbet og festet veldig mye disse siste dagene, det har vært så utrolig mye som har skjedd. Og hver søndag så møtes vi jentene ved en kina resturant i Drammen for å fortelle alt som har skjedd den uken, og begynner smått å planlegge hva vi skal gjøre neste helg. Denne lørdagen som var ble vi faktisk i Drammen, jeg hadde jobbet i Oslo hele den dagen, så dro rett på vors hos Stine før vi tok turen videre til KT i Drømmen by. På morningen i går som susa Stine og hentet Iselin og meg for å ta på MCD, noe som har blitt en vane etter fylla, men når vi sitter der tidlig på morningen er det faktisk ingen av oss som husker noe spessielt.. Frida var faktisk litt for fyllesyk til å bli med oss i går, men vi dro på Kina'n senere på kvelden der Bettina og Karoline også ble med oss.

   Vi fant ut at vi ikke skal bli kjedelige når vi blir eldre, slik de fleste blir (haha) vi skal ha fast jentekveld hver fredag der vi skal være like ville som det vi er nå..

    

   I dag stod jeg opp tidlig for å jobbe i Oslo, Stine og Iselin kjørte meg ned til jobben der jeg jobbet med å dele ut gratis "Youghurt" det er faktisk ikke yoghurt, men en millere versjon, den smaker sinnsykt godt så annbefaler alle å prøve denne neste gang de er på butikken. Men jeg fikk kjeft på jobben i dag av vår aller kjære Patrick, fordi jeg ikke hadde skrevet om han på bloggen før.

   Så nå skal hunken vår få en liten shoutout! PATRICK MALMLI alle jenter, det er bare å adde han på facebook, han er litt av en kar det aldri er kjedelig å være med.

   Så nå håper jeg han kommer med et stort smil om munnen i morgen :)

   OG NEIII, HAHA JEG HAR IKKE TATT RESTYLANE, jeg har ingen planer om å ta det heller, men det er så mange som har lurt på det og har sagt jeg har det også forventer eller trur alle at alle bloggere har det, så jeg måtte bare dra en liten joke på det forje innlegget mitt, så bare ta det med ro alle dere som har gått rundt å sagt det. My lips are all natural ;-*

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Den mystiske konfettimannen

   24.03.2014 kl.22:08

   OMG! jeg elsker bloggen din!!

   kariannevilde

   24.03.2014 kl.22:18

   Den mystiske konfettimannen: shiiiittt tusen takk min mystiske konfettimann <3 lurer på hvem det kan være

   Grefsegrefs

   25.03.2014 kl.02:08

   Kjenner deg ikke i virkeligheten, men etter det jeg har lest har jeg lyst til å tro at du har en like herlig personlighet som det pene utseende du er! Fortsett bloggingen videre er du snill :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem