hits
The House

 • 18.03.2014 kl.15:01  •  

   Jeg sminket jo under filmen "The House", nå har det begynt å komme reklame om den, det har blitt skrevet om den i avisene osv, så da får jo jeg lagt ut litt her på bloggen til dere også!

   https://www.facebook.com/pages/The-House/1382691708660557 Her er like siden dems på facebook, som dere kan like for å følge litt ekstra med hva som skjer rundt denne filmen.

    


       Gleder meg utrolig mye til filmen blir lansert, jeg var dødsredd når vi spilte inn filmen til og med, så ja man kommer nok til å sitte med en klump i halsen!

   Selvom jeg har lest manuset 10 millioner ganger, så er jeg fortsatt spent på hvordan det vil bli seende ut når alt blir klippet og fikset på.

   Jeg har jo uendelige mange bilder derfra, for man må ha all sminken likt og annerledes til de div tidene, man må følge med på manuset hele tiden, alltid så klar med makeup koster, også er det forskjellige klipp, altså man starter ikke på klipp 1 og slutter på 100, man starter gjerne med klipp 50, også bytter man hele tiden, så hjernen må alltid være til stedet og følge godt med på hvilket klipp som blit gjort.

   Også hadde Stine og jeg både makeup og stylingen, så man må passe på at sminken er prikklik som dagen før, og alt på klærene er likt som fra dagen før eller 10 dager før, for det kan hende man spiller inn resten av scenen 10 dager senere da.

   Men det var utrolig gøy, det er virkelig noe jeg vil gjøre flere ganger, den eneste ulempen er at man går så sinnsykt mye opp i vekt, for det er så mye godteri der, så man småspiser hele tiden utenom å tenke seg om, også har man helt feil døgnrytme, man jobber helt til seneste natten, sover noen få timer også opp igjen tidlig på morningen og shooter igjen.

   Så neste gang jeg sminker til en film, så må jeg gjøre noe annerledes ang mat haha.

    

   Jeg skal få lagt ut så fort som mulig når filmen kommer ut! Gled dere :D

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem