hits
Chihuahua'er gis bort

 • 26.11.2013 kl.23:14  • Det har vært en annonse ute der noen gir bort chihuahua valper, mot at man må betale flybiletten dems for å komme til Norge, for denne "damen" har sagt hun har flyttet til Finland for hun  sier hun har fått en jobb på et sykehus der. Videre sender hun e-poster med veldig dårlig Norsk og hun er veldig masete på at jeg skal ta imot de to chihuahua valpene på 11 uker.

    

   I dag våknet jeg til denne mailen:

   Karianne ,
   Jeg er en lege på internship, og vi er på en alvorlig oppgave å jobbe her i Finland. Jeg reiste til disse sted med valpene. Jeg har hatt veldig tøffe tider med utleier fordi han ikke er enig i at leietakere bør holde kjæledyr. Vår forening har fremmet oss i en bygning som ikke er langt fra sykehuset der vi jobber. Regjeringen i Finland tillater ikke valper inn i landet fordi dyrene er generelt ikke lov til å bli brakt inn i landet fra andre land, og jeg har fått et varsel for å møte juridiske kostnader hvis jeg ikke sende er valper tilbake. Det er grunnen til at jeg må finne en ansvarlig familie tilbake dit i Norge der de vil bli mottatt i deres hjem og inn til sine hjerter. 

   Min søster har nettopp returnert fra flyplassen, og hun har gjort levering reservasjon. flyplassen myndigheter vil kontakte deg for å gi deg flyinformasjon for de to valper . Ekspedisjonen selskaper informert meg om at du kommer til å få Luca og Tesa i dag på ettermiddagen.
    . Du kommer til å betale 3900kr for de to valper  direkte til flyplassen myndigheter slik at de kan bekrefte reservasjoner for levering . Jeg håper du vil være til stede for levering avtale. Vær så snill, hvis du ikke er sikker på å være hjemme, at du må tilordne noen som vil motta de valper og  dokumenter.
   Jeg er på jobb siden i går og arten av jobben min er å ta mye av min tid. du bør varsle meg når du får de valper  .
   Jeg har også sendt noen videobånd som viser deg hvordan jeg har vært forlate med Luca og Tesa og de andre valpene. Jeg er veldig sikker på at du kommer til å nyte opplevelsen med Luca og Tesa.    Vær så snill, må jeg tilbake til arbeidet nå, men jeg vil forvente deg å sende meg en mail så snart de valper  kommer til din bolig. De vil levere de valper på din bolig, ikke på flyplassen. Det er grunnen til at du må finne noen som vil vente hjemme i ettermiddag for å få Luca og Tesa hvis du ikke er sikker på å være..

    

    

   Dette er noen romenere som lager falsk profiler på facebook og falske mailer  for så å svindle deg for mye penger. Heldigvis så reddet min kjære pappa meg for å ikke gå på denne smellen! De kommer i bildene sine på døra de for å kreve penger, tenk hvis de hadde tatt Chanel, det kunne de drømt lenge etter fy fader... Blir bare sint av tanken.

    Denne "damen" sa at de hundene trengte et trygt og stabilt hjem, og jeg har virkelig ikke hjerte til å si nei til noe sånt! Jeg er så utrolig glad i dyr, spesielt hunder så det å høre at hun ikke fikk et hjem til de søte små chihuahua valpene så sa jeg jo selvølgelig at jeg ville ta de imot med åpene armer. Men ikke la dere lure av dette, for det er faktisk ingen som gir bort chihuahua'er gratis.. 

    

    

   Del denne videre, slik at andre ikke går i denne fellen..

    

   • 16 kommentarer

   16 kommentarer

   Iselin Renée

   27.11.2013 kl.09:37

   Utrolig søte bilder i hvert fall :)

   kariannevilde

   27.11.2013 kl.11:30

   Iselin Renée: ja, jeg vet :) kjempe nydelige valper!

   10.01.2014 kl.14:12

   Hun har jeg kontakt med nå!! Bare tull. Men i min mail er hun fra danmark og er misjonær! Har vært borti d samme selv en gang før ang engelsk bulldog! Men reagerer litt på at de ikke krever pengene først..

   kariannevilde

   12.01.2014 kl.13:59

   Anonym: ja.. Ikke la deg lure av henne!

   Chihuahua elsker

   21.02.2014 kl.16:50

   Selger du fortsatt de? Og er de gratise?

   Blogg elsker

   22.02.2014 kl.07:54

   Har en blogg jeg og venninna mi, vi elsker Chihuahua'er så bloggen vår heter Chihuahuaelsker.blogg.no vi begynte i dag men vi skal komme oss oppover

   Chihuahua elskere

   22.02.2014 kl.12:12

   Hei, jeg er veldig intrisert i Chihuahuaene.

   Jeg vill gjerne ha dem.

   Jeg kommer fra Kristiansand

   Anonym

   07.09.2014 kl.12:58

   Til meg så sa hun at hun var fra England og spurte masse om jeg ville ta vare på den og hvordan miljøet ser ut er det bildene av de valpene hun viste deg ? For hun viste meg noen andre bilder

   kariannevilde

   07.09.2014 kl.14:32

   Anonym: Det er bare folk som skal lure deg. Hun sa at hun jobbet på sykehus osv og ikke kunne ta vare på hunnene, også vil hun ha adressen din og om du er "rik" nok til at de enten skal ha innbrudd hos deg, for de spørr til hvilken tider du jobber og hvor mange som bor der, og om du har hunder fra før av, for da kan de både stjele hunden din/dyret ditt og selge det videre. + du har allerede overført litt penger for at de skal komme igjennom tollen (noe som ikke skjer for de ikke har hundene) så det er mange personer som overfører penger. Pluss de vet alle tidene folk er hjemme i huset og huset er ulåst. Så ikke la deg lure av dette :)

   NA

   30.11.2014 kl.23:19

   Sånne falske greier bruker også bildene til andre, og av og til er det snakk om stjålne hunder de tror de kan tjene noe på. Grusomt.

   -NA, sexblogger

   kariannevilde

   03.12.2014 kl.18:03

   NA: Ja, jeg vet! Viktig at man passer godt på når man har en hund selv, også være veldig kritiske til hva man blir lovet bort på nettet!

   gunhild

   25.01.2015 kl.12:26

   denne dama skulle inn i camerun og kunne ikke komme inn så kjære ta vare på min nydelig kelly CHIHUAHA SÅ BARE BETAL KELLY VIL KOMME MED FØRST FLY , 3500.00 RETT HJEM , MEN SÅ STOD DI FAST I LONDON OG MÅTTE HA 15.500. FOR OG KOMME DERIFRA. JEG VAR SSSSSSS¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ DOM JEG BET 1500.OO DET VAR IKKE NOK MEN PLUTSELIG VAR KELLY I OSLO G MÅTTE HA 500.OO DA VAR DETS SLUTT, SNAKKA MED POLITI OG DE SA SORRRRY DU ER BLITT RUND LURT DER ER IKKE NOE HUND. SÅ IKKE VÆR SÅ DOM SOM JEG , JEG FØLER MEG DO000MMMM. HVI MINE PENGER ER I CAMERUN KAN JEG IKKE FÅ DEM IGJEN JEG HAR SPART PÅ ALLE PAPIRER SÅ FÅR JEG SE,

   Ole

   12.02.2015 kl.17:55

   Sendte mail på flere av disse annonsene. Fikk svar fra alle. Forskjellige navn på personene, men skulle bo på forskjellige steder i verden. Men ALLE mailene var sendt fra samme IP adr, m.a.o. samme datamaskin. Svindel alt sammen.

   07.04.2015 kl.12:24

   Tok meg 3 sekunder å gjøre et bildesøk, de har bare tatt bildene fra en chiahuahua oppdretter sin nettside. http://steffiskaninchenbande.beepworld.de/c-wurf.htm

   Mat

   23.04.2015 kl.00:21

   Jeg også fikk kontakt med denne kvinnen. Hennes sønn var allergisk. Jeg fant etterpå lik annonse på dansk side for 1 måneden siden, men hunden der var 2 kg, nå sa hun 1, 7. Jeg ble utrolig lei meg till tross at jeg skjønte fra andre meldingen at det var svindel

   meethe Nisen skittemyr

   20.05.2017 kl.19:22

   er dette en seriøs annonse om at det er en hund som trenger noen som er god og vil gi et hjem og har de det forutsetninger som trengs,ert min man og meg selv.vi måtte la vår 14år gamle Border collie Nicco etter så mange slippe.så er det noen som har en valp ta kontakt 06514525 Mvh Arne Gitte

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem