hits
You´re better than that

 • 24.11.2013 kl.17:01

  • Only time i look back it´s to remind myself that I´m "never a failure, It´s always a lesson"

        

   Det er alltid like godt å være med Susanne, hun får meg alltid til å glemme diverse ting og vi har det alltid gøy hver gang, uansett hvor dårlig vi har hatt!

   Jeg dro hjem til Sussa og ventet på henne der til hun var ferdig på jobb, så fikset vi oss for så å dra videre på Nox. Det var faktisk en av de beste

   dagene vi har hatt der, vi glemte alt rundt oss og hadde the time of our life. Men rundt 02.15 så går brannalarmen, haha... Veldig typisk. 

   02.40 så kunne alle komme inn igjen, men da var riden vår der allerede da så nache gikk videre til Susanne der brannalarmen fader meg går her også halv 8 på morningen. 

   At det går ann å ha så bad luck vet jeg ikke men nå håper jeg virkelig ikke det er flere brannalarmer som skal gå i mitt nærvære..

    
   Dagens reminder er virkelig dette bildet her! Det er veldig viktig å tenke på at du ikke skal la noen som helst få stå i veien for dine drømmer,

   dine valg og din hverdag! Ikke la noen få ødelegge dagen din, hev deg over det og bli sterk og smart :) Jeg har skrevet tidligere om det

   at du faktisk bare skal begynne å tenke positivt, ikke la noen andres negativitet ødelegge alt for deg, for du er et sterkere menneske enn de.

    

   Du er et bra menneske.

    

   - Karianne Vilde

    

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Andreas

   24.11.2013 kl.17:16

   Følg meg på insta Karia noe, det ville gjort meg så sykt glad!

   Andykjekken heter jeg ;)

   kariannevilde

   24.11.2013 kl.17:27

   Andreas: Sånn :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem