hits
Alt vil bli bedre hvis du bare tenker deg om

 • 07.11.2013 kl.18:29  • Kommunikasjon - Motivasjon - Salg

    

    

   Fra og med i dag så burde du starte med å bare tenke positivt, slutt med å lete etter de negative tingene med noen hvis man gjør dette her lenge nok så vil man automatisk bare begynne å tenke positive tanker om den personen. Det enste man kan styre selv er tankene sine og det finnes ingen lykkelig-negative mennesker.

   Hvis det er noe du gruer deg til å gjøre så burde du heller prøve å se det positive i det, gled deg heller til det du skal, for det er mye mer gøy å gjøre noe man gleder seg til.

   Hvis du skulle fått en utfordring, så sett deg ned og skriv ned alle løsningene. Hvis du er i tvil bestem deg, hvis du aldri gjør noen feil, så gjør du ikke noe.

    

   Folk flest har veldig lett for å legge skylden på andre når ting blir vanskelig.. Men hvem bryr seg egentlig om hvem som har skylden? Bare du tar ansvar selv og finner en løsning.

   Planlegg, tenk deg nøye igjennom før du gjøre noe
    

   Du bestemmer selv hva du vil i livet, sloss for den du vil ha! Ikke la noen andre gjøre en bedre jobb. For hvis du er misfornøyd med noe så still deg forran speilet og finn ut hva du kan gjøre.

   Jo mer selvsikker du blir jo mer ydmyk blir du..

    

    

   Hvis du noen gang kommer borti noen som ikke interiserer seg for hva som interiserer deg, sett deg foran den personen og ta det opp slik at den skal skjønne det. Komunikasjon er det viktigste

    
    


   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Me :-)

   07.11.2013 kl.18:40

   Keep up the good work på bloggen din! :D Ha en fin dag ^^,

   kariannevilde

   08.11.2013 kl.00:50

   Me :-): takk iligemåde :)) skal ta en titt på bloggen din også (y)

   Anniken Jørgensen

   08.11.2013 kl.12:54

   Det var veldig bra skrevet kari..

   kariannevilde

   08.11.2013 kl.15:44

   Anniken Englund Jørgensen: Takk for det Anni! It ain't easy..

   Caroline

   08.01.2014 kl.07:33

   For et bra innlegg!:) Hvor har du fått di arkene fra? Og kan du ikke ha en spørsmålsrude snart? Lurer på hvordan sminke du bruker osv!!:)

   kariannevilde

   08.01.2014 kl.07:48

   Caroline: tusen takk! :-) vi hadde et kurs på skolen om forhold til kjæreste, venner, jobb og andre mennesker osv skal være også med litt tips.
   Ja jeg kan få laget en liten spørsmålsrunde nå snart jeg :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem