hits
How to get Kim Kardashian's look

 • 24.10.2013 kl.11:53  •  

   1. Fuktighetskrem fra Chanel

   2. Primer fra bareminerals

   3. Flytende fundation fra mac

   4. Concealer fra Glô minerals (til hele ansiktet)

   5. Concealer fra Glô minerals under eye

   6. Transparent pudder - man tar det i hele ansiket. (Det er viktig å ta på når man har brukt fuktig fundation og skal ta på tørr/kompakt sminke, så det ikke blir flekkete   7.Glô Minerals blush magazine (for makeup artister)
    Legg lowlight i en trekant fra pannen, kinnene og under kinnbena, så legger du litt lowlight på hver sin side av nesebena slik at nesen vil se smalere ut. Så legger du highlight fra nesetippen og oppover på nesebenet. Legg også highlighten over kinnbena slik at du fremhever de også.
   Det er også rouge i kinnene som en forsiktig C

   8. Tri brow color make up store- Bruk en eyebrown pensel til å forme brynene pent.


   9.Øyneskygge fra Dior: Når man skal legge øyneskygge er det viktig at man legger en god base med fundation og en beige øyneskygge (er du veldig oljete på øyelokkene så er det veldig lurt på legge på transperant pudder med en øyneskygge kost).
   Så legger du den Mellomste fargen  av fargen (på dette som er gull) du skal bruk. Legg den over hele lokket ditt og dus den litt over globalen.
   Så legger du den mørkeste fargen av dem i en C/erte form ytterst på øynelokkene og duser det ut. Pass på at de er symetrisk.
   Legg deretter under øynene også, og duser det ut godt så det ikke er noen harde kanter.    10. Cream liner fra make up store - Legg en tykk liner fra øynekroken og helt ut, pass på å ta liner helt ned til røttene.
   Så legger du en liner under og duser den.
   11. Eyeliner fra Glô minerals - Legg en eyeliner under og over øynene på våtkanten for å få et enda mer intenst blikk.
   12. Falske øynevipper - De legger du på når du er ferdig med å sminke øynene
   13. Mascara fra Chanel - Jeg liker best å legge på mascara etter jeg har lagt på øynevippene for da kan jeg kontrolere det litt bedre, men det er egentlig litt opp til enhver enkelt.
   14. Lipliner fra Glô minearls - Legg en liner på leppene slik at du gjør leppene symetriske og det vil se enda bedre ut når man legger på en leppestift og den vil da ikke "renne" ut i sprekker.
   15. leppestift fra YSL - Legg så på leppestiften (bruk gjerne en leppepensel, det vil se enda bedre ut)
   16. Mist fra Glô minerals - Det siste du skal gjøre er å "miste" deg. Spray dette rundt i annsiktet (husk å strekk ut armen når du sprayer slik at du ikke får alt på et sted.) Mist vil gi ansiktet mer fuktighet så sminken vil se enda mer naturlig ut.
   Fikk du noe nytte ut av dette? Eller er det noe du lurer på ang Kim's look?

   - Karianne Vilde
   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem